Ska du baka en kaka? Eller vispa ihop en pannkakssmet? Beredningsskålen från Le Creuset är perfekt när du ska vispa en smet. De stora handtagen gör att du kan hålla skålen stabilt medan du vispar. Den snygga pipen gör att du kan hälla upp blandningen utan att oroa dig för spill. Allt det utsökta. Inget kladd. Tål diskmaskin och frys. Rymmer 2 L.
-
Alltid redo mot repor: Le Creusets glaserade stengods är reptåligt och enkelt att rengöra.
-
Tillverkad för perfektion: Le Creusets stengods tillverkas av speciella leror som upprätthåller jämn temperatur och är mycket starka och hållbara.
-
En modern klassiker: Med den utmärkande designen med tre ringar matchar produkten dina klassiska gjutjärnsgrytor så att de passar in perfekt i din befintliga Le Creuset kollektion.
-
Använd varmt eller kallt: Le Creusets stengods tål temperaturer från -23 °C till +260 °C.
-
Högsta kvalitet: Le Creusets produkter tillverkas av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.
Tänk på säkerheten – använd alltid grytlappar när du handskas med något hett.
Lämna minst 6,5 cm (2 ½ tum) avstånd mellan värmekällan och den övre delen av produkten när du använder den med ugnens grillfunktion.
Ställ inte in en fryst ugnsform i en förvärmd ugn. Placera den istället i en kall ugn, ställ in temperaturen och låt dem värmas upp tillsammans. Se alltid till att maten är varm rakt igenom innan servering. Om du vill värma en ugnsform som håller rumstemperatur, ska du inte förvärma ugnen till mer än 205° C. Ska du tillsätta vätska till en ugnsform i ugnen? Ta ut ugnsformen ur ugnen och låt den svalna några minuter först.